Slots-spelare som är smarta vinner mer

När du spelar online slots, är en av de första sakerna du bör kontrollera innan du väljer ditt spel att kolla vilka spelautomater som erbjuder de bästa möjligheterna att uppnå bäst utbetalningar. En av fördelarna med att spela slots, är att du alltid kan välja ett spel som passar dina personliga intressen och preferenser. I slutändan dock målet med din spelaktivitet nästan garanterat de vinstbelopp som finns och erbjuds.

Detta är anledningen till att du kommer att vilja läsa på om spel innan du börjar spela. Spelen har oftast en översyn som ger dig en överblick över de olika element som är involverade i varje spel. Baserat på dessa funktioner kan du avgöra om spelet ger dig extra möjligheter för dig att uppnå ytterligare vinnande utbetalningar.

slots

Några av dessa faktorer inkluderar bonusrundor, rullande hjul, expanderande hjul, flera vinstrader, respins och staplade symboler. Två av de funktioner som ger den största chansen för dig att ta ut stora utbetalningar, är spelets Free Spins-rundor och multiplikatorer.

Om du hittar ett spel med någon av dessa funktioner, kan du se fram emot utökade utbetalningar som stärkts av ökande vinster. Om du är framgångsrik på att identifiera ett spel som innehåller både Free Spins och multiplikatorer  kan du förutse en tillfredsställande och lukrativt slut på din spelrunda.

Multiplikatorer multiplicerar dina vinster.

Enkelt, eller hur? Om du har ett spel med multiplikatorer, är det nästan säkert att du får givande utbetalningar.

Men bara för att du ser att ett spel erbjuder multiplikatorer, ska du inte vara säker på att du kommer få stora utbetalningar. Du bör hitta ett spel som ger dig multiplikatorer i så många av de vinster du kan dra hem, som möjligt. Till exempel, vissa spel multiplicera dina vinster bara i grundspelet, men inte under Free Spins. Eller tvärtom. Så du bör leta efter ett spel som erbjuder multiplikatorer i både grundspelet och under Free Spins.

Du bör också kolla in vilka multiplikatorer spelet erbjuder. Multiplikatorer av typen 2x eller ens 3x, anses vara låga till måttliga multiplikatorer. Försök att hitta ett spel som belönar multiplikatorer av 4x eller högre.

Free Spins  är  slots spelens hjärta. De ger spelare chansen att snurra hjulen gratis och samtidigt tjäna riktiga pengar, och få riktiga utbetalningar. Om en spelmaskin inkluderar free spins, aktiveras free spins rundan då av en vanlig spinn som resulterar i 3 eller fler scattersymboler. Ibland kan free spins återtrigga när 3 eller fler ”scatter” visas på en free spin.